Testimonial

Tak

TAK, Helle, for nogle helt eminente billeder fra Signes konfirmation. Du formår med dit rolige og behagelige væsen at skabe et rum, hvor der er godt at være, og hvor vi kunne være os selv. TAK!!
Henriette Sørig Rosendal, maj 2014

Tak

Jeg vil gerne sige Tange Tange tusind, tusind tak for de flotte billeder. De er helt fantastiske! Er simpelthen så overvældende og glad for at se vores lille trio samlet. Helle skaber billeder ud fra en ro, koncentration og overblik, så de ikke kunne blive andet end super gode. Jeg kan varmt anbefale Helles fotografering til enhver begivenhed.
Vibeke Bak, marts 2014

Helt fantastiske billeder

Glæder mig SÅ meget til fremkaldelse på lærred, i rammer, til julegaver mv. De er bare så gode… TUSIND TAK :)
Karina, december 2013

Tusind tak!

Waw tænkte jeg for første gang i umindelige tider om mig selv, da jeg så billederne. Dernæst; hvor er du bare DYGTIG til at tage fotos, det er helt sikkert mest derfor :)
Vibeke, februar 2013

Jeg ligner en model

Jeg er så glad for de billeder du har taget, og kan stadig ikke vælge et absolut yndlingsbillede. Billederne er sjove, alvorlige, og neutrale, kort sagt er de alle fantastiske. Så synes jeg helt klart at du får mig til at ligne en model, som jo er den ultimative pigedrøm. Venter spændt på at kunne lægge dem ud, på mine forskelige profiler, og at vise verden hvor god en fotograf du er. Tusind tak Helle!!!!!!!
Siw, januar 2013

Jeg er glad!

Nu kan jeg bare ikke vælge – hvilket det skal være som skal i en ramme… der er alt for mange! Disse billeder er både sjove, anderledes, autentiske, grafiske og æstetiske! Godt gået, Helle!
Birgitte, december 2012

Super gode billeder

Tusind Tak! Det var lige præcis sådan jeg havde håbet de ville blive. De kommer til at vække megen glæde! Pigerne er vilde med billederne. Skønt!
Jan, november 2012

Tak er kun et fattigt ord!

Kan slet ikke takke dig nok for de flotte billeder du tog til Lenes og mit bryllup. De kunne simpelthen ikke fås bedre! Din vejledning, omhyggelighed og viden omkring det perfekte billede gjorde, at vi sidder med en hel samling af billeder, som vi slet ikke kan lade være med at kigge på igen og igen. Du er garanteret job, hver gang vi har brug for en fotograf. TAK!
Lene & Lars, august 2012